Cautare

1113 de rezultate pentru "echipe divizia c" (2.64 secunde)
Meciul conteaza pentru etapa a 26-a din Divizia A, iar antrenorul secund al craiovenilor, Marius Toma, a spus ca ora de disputare a fost aleasa pentru a permite cat mai multor craioveni sa ajunga la meci, tinand cont ca partida se disputa intr-o zi lucratoare.
La evenimentul care va avea loc de la ora 15.00 nu puteau lipsi componentii celei mai glorioase echipe a Craiovei. ... Prima sa transmisiune radiofonica a avut loc in anul 1964, in primul sezon al Universitatii Craiova in Divizia A, la meciul Stiinta Craiova - Steaua, scor 0-4.
La Rocar Bucuresti, a debutat in Divizia A intr-un meci impotriva echipei Steaua Bucuresti disputat pe 31 iulie 1999 pe Stadionul Ghencea.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Cu Bucurestiul la timona, cu Sandel si Mitica in juriu, Divizia A a capatat alta definitie: ... Pai, Gigeii, Georgeii, Jeneii si restul scenaristilor din FRF, care au permis patronilor de cluburi sa motiveze financiar alte echipe, delegarile masluite, blaturile si restul ingredientelor, mai ceva ca inainte de revolutie.
Statistica rece spune ca esti mai aproape de Divizia B decat de Europa.
Domnia sa nu este unicul politician nou-ales, dar prin istoria sa de viata si prin modul de a actiona in cadrul unei echipe responsabile si ferme, aceea a grupului parlamentar liberal din Parlamentul Romaniei, am decis sa purtam acest scurt dialog in incercarea de a demonstra, speram noi, ca stereotipul politicianului in varsta, cu forme rubensiene, inchistat, egoist si inert in fata dinamicii vietii sociale este pe cale de a fi spart.
Daca pana astazi, liderii social democrati, cu rare exceptii, vorbeau despre echipe atunci cand era abordat subiectul alegerii unei noi conduceri in PSD, Miron Mitrea a anuntat, oficial, ieri dimineata, ca va candida la presedintia PSD.
Am avut rezultate partiale - impunerea lui Geoana, schimbarile legate de statut, democratizarea partidului, crearea unei echipe cu oameni din Romania, nu doar din Bucuresti, cum era in 2005.
c) PSD este cel ce a generat crestere economica, prin politicile economice promovate atunci cand era la guvernare. ... C. ... La aceasta intrebare trebuie sa raspunda Congresul PSD din 20 februarie a.c.
c) fundamenteaza si elaboreaza propuneri pentru bugetul anual, pe care le inainteaza Guvernului; ... c) asigura gestionarea si managementul programului zilnic al demnitarului;
Geoana a cistigat presedintia PSD intr-o zi ", mai spune Popescu, fiind convins ca inca nu este tirziu pentru formarea unei alte echipe care sa preia conducerea PNL.
Mitica vrea sa faca un campionat cu 20 de echipe. "Am gasit solutia pentru un campionat cu 20 de echipe.
Selectia echipelor de artisti a fost efectuata in urma unui concurs desfasurat pe site-ul oficial al evenimentului, la care au participat echipe de artisti din intreaga lume.
Pe atunci, Robert Salas era acolo comandantul adjunct al unei echipe de lansare a rachetelor Minuteman, iar in acea noapte era de garda in punctul de comanda, aflat la douazeci de metri sub pamant.
Situatia este dificila, in sensul ca in plin sezon estival se fac lucrari de reamenajare a ravenelor rezultate in urma furtunii puternice din seara zilei de sambata, 1 iulie a.c.
Tinerii din Partidul National Liberal au organizat sase echipe pe care le-au trimis in strada pentru a stringe semnaturi de la romanii care vor ca tara noastra sa-si retraga trupele din Irak.
Primul semn l-a dat Ion Iliescu, desemnat ieri liderul uneia din cele doua echipe social-democrate constituite pentru a promova in teritoriu pozitia PSD referitoare la suspendarea lui Basescu.
„'Încotro' e un cuvant mult prea difuz in ziua de astazi".Echipe de negociatori trimise in teritoriuDupa sedinta conducerii coalitiei, ministrul de interne, Dan Nica, a anuntat ca membrii acesteia au stabilit echipe din partea fiecarei formatiuni care sa mearga in teritoriu si sa discute cu colegii din judetele unde nu exista un protocol semnat intre PSD si PD-L.
Mi-e foarte greu sa anticipez reactia domnului Videanu si nici eu nu sunt lamurit daca acest proces va putea incepe cu actualele echipe manageriale si ma refer mai ales la echipele manageriale din subunitati.
google-analytics.com